10 januari 2020

Babyshoot Daan!

Ik kreeg een appje van mama Kim dat hun baby'tje Daan een beetje verkouden was. Wat we zouden moeten doen? Shoot door laten gaan of niet? We overlegden, maar besloten de shoot toch te doen. We zouden wel zien of het lukte, en anders kwam ik gewoon een keer terug.

Daan-89


Dat was niet nodig! Het ging mega goed met Daan. In het begin was hij nog een beetje aan het jammeren, we zaten tegen een voeding aan en we legden hem alleen op bed. Hij wilde gewoon graag kroelen.
Gelukkig was daar grote zus Elise die zo onwijs leuk met haar broertje en papa en mama is! Ze kwam zelfs halverwege de shoot naast mij staan en sloeg een arm om mij heen. Nou, veeg mij dan maar op hoor..
Robbert, Kim, Elise en Daan <3 Dankjewel voor deze super leuke reportage!!!


Daan-8
Daan-37
Daan-44
Daan-58
Daan-66
Daan-67
Daan-82
Daan-101
Daan-97
Daan-112
Daan-114

Recensies


Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!

Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad