10 januari 2020

Babyshoot Daan!

Ik kreeg een appje van mama Kim dat hun baby'tje Daan een beetje verkouden was. Wat we zouden moeten doen? Shoot door laten gaan of niet? We overlegden, maar besloten de shoot toch te doen. We zouden wel zien of het lukte, en anders kwam ik gewoon een keer terug.

Daan-89


Dat was niet nodig! Het ging mega goed met Daan. In het begin was hij nog een beetje aan het jammeren, we zaten tegen een voeding aan en we legden hem alleen op bed. Hij wilde gewoon graag kroelen.
Gelukkig was daar grote zus Elise die zo onwijs leuk met haar broertje en papa en mama is! Ze kwam zelfs halverwege de shoot naast mij staan en sloeg een arm om mij heen. Nou, veeg mij dan maar op hoor..
Robbert, Kim, Elise en Daan <3 Dankjewel voor deze super leuke reportage!!!


Daan-8
Daan-37
Daan-44
Daan-58
Daan-66
Daan-67
Daan-82
Daan-101
Daan-97
Daan-112
Daan-114

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!