16 oktober 2019

Baby’s en bruiden! Weekvlog 24

Ik mocht deze week maar liefst twee bruiloften fotograferen! Daarnaast had ik mixed feelings omdat ik in 48 uur een babyshoot deed van een kindje dat 51 uur oud was, een zwangerschapsreportage mocht maken bij Bouvigne in Breda én een prachtig baby'tje mocht fotograferen voor stichting Make a Memory.

thumb24

Vrijdag 11 oktober had ik een huwelijk te fotograferen in Hoeve Sparrendam in Hoevelaken! Een eindje rijden maar ontzettend leuk om deze locatie te ontdekken! We maakten de bruiloft foto's in de botanische tuinen in Utrecht; helaas met regen dus in de tropische kassen en vlinderkassen, maar dat werd eigenlijk ontzettend leuk!
De bruiloft op zaterdag 12 oktober was bij De Vlaamsche Spijcker in Dongen en vervolgens gingen ze naar THUIS! in Dinteloord waar het huwelijksfeest plaatsvond en een top drie gangen diner. Ik had deze dag een second shooter bij: Chantal Fijnenberg. Erg gezellig en fijn om samen te werken! Daarnaast gaf ik een pannenkoekenfeestje voor mijn familie én vertel ik wat ik allemaal mee neem aan materiaal naar een bruiloft!

Bekijk hem hieronder:


Recensies