14 juni 2019

Babyreportage van Tess

Een zusje voor Finn!

19-65 Small tess finn anton lieke-58

Ik keek uit naar deze newbornreportage, want ik ken Anton en Lieke inmiddels al wat beter. Ik mocht ook bij Finn' zijn babyfoto's komen maken, en nu ook bij Tess. Eerst nog toen Tess in de buik zat, en nu bij hen thuis voor de Newbornshoot!

Tess is hier nog maar 2 weekjes oud en heeft 1,5 uur haar oogjes open gehouden.. echt zoo bijzonder! Die zal toen ik weg was wel flink geslapen hebben ;)
Finn wilde niet continue bij op de foto, hoefde ook niet. We hebben hem lekker bezig gelaten en af en toe erbij geroepen om samen op de bank te kroelen. Wat een lieve grote broer voor Tess!


19-65 Small tess finn anton lieke-1
19-65 Small tess finn anton lieke-11
19-65 Small tess finn anton lieke-14
19-65 Small tess finn anton lieke-27
19-65 Small tess finn anton lieke-46
19-65 Small tess finn anton lieke-57
19-65 Small tess finn anton lieke-53
19-65 Small tess finn anton lieke-63
19-65 Small tess finn anton lieke-74

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.