14 juni 2019

Babyreportage van Tess

Een zusje voor Finn!

19-65 Small tess finn anton lieke-58

Ik keek uit naar deze newbornreportage, want ik ken Anton en Lieke inmiddels al wat beter. Ik mocht ook bij Finn' zijn babyfoto's komen maken, en nu ook bij Tess. Eerst nog toen Tess in de buik zat, en nu bij hen thuis voor de Newbornshoot!

Tess is hier nog maar 2 weekjes oud en heeft 1,5 uur haar oogjes open gehouden.. echt zoo bijzonder! Die zal toen ik weg was wel flink geslapen hebben ;)
Finn wilde niet continue bij op de foto, hoefde ook niet. We hebben hem lekker bezig gelaten en af en toe erbij geroepen om samen op de bank te kroelen. Wat een lieve grote broer voor Tess!


19-65 Small tess finn anton lieke-1
19-65 Small tess finn anton lieke-11
19-65 Small tess finn anton lieke-14
19-65 Small tess finn anton lieke-27
19-65 Small tess finn anton lieke-46
19-65 Small tess finn anton lieke-57
19-65 Small tess finn anton lieke-53
19-65 Small tess finn anton lieke-63
19-65 Small tess finn anton lieke-74

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!