20 augustus 2020

Baby on the way bij Inge en Martin!

Ik schrok me kapot. Ik had alles al met Inge afgesproken en in het laatste mailtje kwam ik er achter dat dit gezinnetje in HILVERSUM woont. Uh.. dat is nogal een eindje af van Zundert!

Zwangerschapshoot-18Niet dat dat persee een probleem is, maar Inge vroeg last-minute om een zwangerschapshoot binnen 2 weken dus ik had haar tussen enkele afspraken in gepland. Zonder rekening te houden met een ritje Hilversum natuurlijk..

En dus werden we even creatief en gingen we naar een plek in Oosterhout, net wat boven Breda zodat ik een stukje tegemoet kwam en dit gezin het meeste reed. Super lief! We speelden in het bos. Sebas en Chris wilden gewoon lekker spelen, rondrennen, klimmen, stoeien.. en dat lieten we dan ook toe en af en toe éven naar de babybuik van mama Inge en knuffelen met papa Martin. Zo kregen we niet te veel cliché zwangerschapsfoto's maar ook gewoon gezellige gezinsfoto's..

Binnenkort mag ik trouwens wél het ritje naar Hilversum gaan maken voor de babyshoot! Wajooo!


Zwangerschapshoot-9
Zwangerschapshoot-14
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-34
Zwangerschapshoot-59
Zwangerschapshoot-74
Zwangerschapshoot-83
Zwangerschapshoot-99

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!