20 augustus 2020

Baby on the way bij Inge en Martin!

Ik schrok me kapot. Ik had alles al met Inge afgesproken en in het laatste mailtje kwam ik er achter dat dit gezinnetje in HILVERSUM woont. Uh.. dat is nogal een eindje af van Zundert!

Zwangerschapshoot-18Niet dat dat persee een probleem is, maar Inge vroeg last-minute om een zwangerschapshoot binnen 2 weken dus ik had haar tussen enkele afspraken in gepland. Zonder rekening te houden met een ritje Hilversum natuurlijk..

En dus werden we even creatief en gingen we naar een plek in Oosterhout, net wat boven Breda zodat ik een stukje tegemoet kwam en dit gezin het meeste reed. Super lief! We speelden in het bos. Sebas en Chris wilden gewoon lekker spelen, rondrennen, klimmen, stoeien.. en dat lieten we dan ook toe en af en toe éven naar de babybuik van mama Inge en knuffelen met papa Martin. Zo kregen we niet te veel cliché zwangerschapsfoto's maar ook gewoon gezellige gezinsfoto's..

Binnenkort mag ik trouwens wél het ritje naar Hilversum gaan maken voor de babyshoot! Wajooo!


Zwangerschapshoot-9
Zwangerschapshoot-14
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-34
Zwangerschapshoot-59
Zwangerschapshoot-74
Zwangerschapshoot-83
Zwangerschapshoot-99

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!