27 september 2019

Baby Gijs!

Net als bij Timo, mocht ik langskomen toen Gijs geboren was!

Gijs-100

Bram gaf deze fotoshoot aan zijn Ilse cadeau. Toen hij de cadeaubon samen met Timo (3) kwam halen samen, was Timo heel erg verlegen.. Hij zei eigenlijk niets. Ik was heel benieuwd hoe dat tijdens de shoot zou gaan, ik zou op een of andere manier vrienden met hem moeten worden.. Zodat hij zich zelf kon zijn en het een ontspannen shoot kon worden!


Gijs-38

Gek genoeg, hoefde ik daar totaal geen moeite voor te doen! Timo was eigenlijk vanaf seconde één op zijn gemak. Wellicht doordat we de shoot bij hen thuis deden? Zijn veilige omgeving?
Anyway; het ging zo lekker.. zo goed! Ik hoefde amper iets te zeggen. Ilse en Bram hielden Gijs gewoon lekker vast en Timo rende rond, verstopte zich, liet me zijn kamer zien.. heerlijk losjes! Ik moest moeite doen mijn camera continue voor m'n gezicht te houden, want eigenlijk was het gewoon heel gezellig.


Gijs-45

En Gijs? Tsja, daar kan ik heel kort over zijn: die deed het perfect! Hij vond het prima om lekker gekroeld te worden, om alleen op bed te liggen.. alles was oké.. En dat ene huiletje tussendoor? Dat kon lekker weggekroeld worden, wat ook weer fijne foto's gaf! Top Gijs! En Timo! En Bram! En Ilse! :-)


Gijs-27
Gijs-6
Gijs-35
Gijs-54
Gijs-64
Gijs-78
Gijs-84
Gijs-97
Gijs-100
Gijs-109
Gijs-106
Gijs-112
Gijs-113

Recensies


Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!