10 februari 2021

Baby Fenna en hondje Max ;)

Ik mocht foto's maken van baby Fenna toen ze amper 2 weekjes oud was! En ook hondje Max was van de partij tijdens deze fotoshoot!!

Fenna-52

Eigenlijk wilde Bjorn en Tamara dat ik al in het ziekenhuis foto's kwam maken.. maar vanwege al huidige coronamaatregelen mocht dat helaas niet! Uiteindelijk kon ik na 2 weken langskomen.. en wat is Fenna toch nog een lief klein meisje! Eerst ging ze lekker in badje, en daarna kroelen bij papa en mama. En hondje Max? Die was er gewoon continue bij.. extra leuk!


Fenna-13
Fenna-44
Fenna-50
Fenna-70
Fenna-58
Fenna-89 15.26.14
Fenna-95
Fenna-98
Fenna-117

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.