4 december 2020

Baby Dex en grote broer Vik!

Twee boys! Dat wordt veel met treintjes en auto's spelen Kim & Danny ;)

Dex-67

Na de bruiloft en alles rondom de zwangerschap en geboorte van Vik te hebben gefotografeerd, mocht ik ook de zwangerschapsreportage en babyshoot van Dex fotograferen. Zo leuk een baby van Dijck er bij!! En kijk Vik eens grote broer zijn.. heerlijk gezinnetje dit!


Dex-6
Dex-21
Dex-25
Dex-44
Dex-48
Dex-50
Dex-60
Dex-67
Dex-81
Dex-88

Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!