aanmeldenvvdp


Ooh wauw, jullie verwachten (een) kindje(s)! Straks die kleine teentjes, oogjes die je aankijken en zoveel meer eerste momentjes.. Genieten!

Super lief dat ik dat mag komen fotograferen!
Door dit formulier in te vullen, weet ik al gelijk heel veel meer over jullie en jullie wensen.. dus daar help je me enorm mee.
Dankjewel alvast!

Liefs, Malou

    Het kan mogelijk zijn dat ik zelf bijvoorbeeld ziek ben op het moment van de reportage of zo volgeboekt zit dat ik niet kan komen net na de bevalling. Vinden jullie het fijn dat ik dan mijn collegaatje Babet Trommelen in schakel? Zij fotografeert in dezelfde stijl als ik en is ook een vlotte jonge fotografe! Haar werk vind je op www.liefdemoetjevieren.nl . Je kan er ook voor kiezen om sowieso voor mij te kiezen, met dan het risico dat ik niet het gewenste moment kom fotograferen.
    Ja, je mag Babet vragen zodat we sowieso snel foto's hebben!Nee, we hebben liever jou en vinden het niet erg als de reportage dan wat later isWij willen het iets anders, namelijk:

    Ik ben onwijs trots op mijn werk en wil dat graag laten zien! Vinden jullie het goed als ik de foto’s gebruik voor mijn eigen promotie doeleinden? (denk bijvoorbeeld aan mijn website, Facebook, instagram?) Ter info: naaktfoto's van jullie baby'tje of van de mama zal ik nooit zomaar plaatsen.
    Ja, dat magNeeJa dat mag, maar pas na de volgende datum:Anders