12 maart 2020

Zwangerschapsshoot Rob en Debbie!

Rob & Debbie zijn in verwachting van hun eerste kindje, een zoontje! 💙

Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-2

Anderhalf jaar geleden fotografeerde ik hun bruiloft.. dan vind ik het gewoon zo leuk om terug te mogen komen voor de zwangerschapshoot!

We begonnen lekker bij hen thuis. In het babykamertje, in de woonkamer.. overal waar ramen en licht was!
Daarna gingen we naar een parkje bij hen in de buurt in Roosendaal.. Zo mooi om hen zo gelukkig samen te zien en vol verwachting!

Nog even en ik mag hen gaan fotograferen met hun zoontje.. ik kan niet wachten!


Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-5
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-11
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-34
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-48
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-52
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-57
Zwangerschapshoot_Rob-Debbie-63

Recensies


Natasja van Zon

★ ★ ★ ★ ★

Erg tevreden over Malou! Wij hebben een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Malou is een echte aanrader, mooie foto’s en erg enthousiast in haar werk! Kortom een echte aanrader!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.