5 december 2018

Thijs

Thijs werd geboren 24 uur nadat ik een zwangerschapsreportage had gemaakt.. Ik kon het amper geloven..

Thijs-74

we hadden nog een flinke boswandeling gemaakt en dat ging prima met de bolle buik van Silke.. Onwetend dat binnen een paar uur Thijs geboren zou worden!
Ik heb van zijn grote broer Bram al meerdere reportages mogen maken. Altijd in de natuur/buiten en hij was in het begin dan altijd wat verlegen. Maar dit keer was het anders.. Newbornreportages doe ik bij de mensen thuis, en hier was hij dan ook veel meer op zijn gemak! Hij sleurde me zowat gelijk naar boven waar zijn kleine broertje lag te slapen. Zonder aanwijzingen bleef Bram Thijs kroelen, knuffelen, kusjes geven.. Wauw! Ik zag een Bram die compleet op zijn gemak was in hun eigen huis, mét zijn broertje en bij zijn lieve papa en mama Rob & Silke. :) Bijzonder hoor! Het werd een ontspannen reportage en zelfs hondje Trixy was er weer bij!


Thijs-10
Thijs-14
Thijs-28
Thijs-42
Thijs-59
Thijs-71
Thijs-87
Thijs-98
Thijs-103
Thijs-109
Thijs-118
Thijs-122

Recensies


Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.