5 december 2018

Thijs

Thijs werd geboren 24 uur nadat ik een zwangerschapsreportage had gemaakt.. Ik kon het amper geloven..

Thijs-74

we hadden nog een flinke boswandeling gemaakt en dat ging prima met de bolle buik van Silke.. Onwetend dat binnen een paar uur Thijs geboren zou worden!
Ik heb van zijn grote broer Bram al meerdere reportages mogen maken. Altijd in de natuur/buiten en hij was in het begin dan altijd wat verlegen. Maar dit keer was het anders.. Newbornreportages doe ik bij de mensen thuis, en hier was hij dan ook veel meer op zijn gemak! Hij sleurde me zowat gelijk naar boven waar zijn kleine broertje lag te slapen. Zonder aanwijzingen bleef Bram Thijs kroelen, knuffelen, kusjes geven.. Wauw! Ik zag een Bram die compleet op zijn gemak was in hun eigen huis, mét zijn broertje en bij zijn lieve papa en mama Rob & Silke. :) Bijzonder hoor! Het werd een ontspannen reportage en zelfs hondje Trixy was er weer bij!


Thijs-10
Thijs-14
Thijs-28
Thijs-42
Thijs-59
Thijs-71
Thijs-87
Thijs-98
Thijs-103
Thijs-109
Thijs-118
Thijs-122

Recensies


Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad

Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.