5 december 2018

Thijs

Thijs werd geboren 24 uur nadat ik een zwangerschapsreportage had gemaakt.. Ik kon het amper geloven..

Thijs-74

we hadden nog een flinke boswandeling gemaakt en dat ging prima met de bolle buik van Silke.. Onwetend dat binnen een paar uur Thijs geboren zou worden!
Ik heb van zijn grote broer Bram al meerdere reportages mogen maken. Altijd in de natuur/buiten en hij was in het begin dan altijd wat verlegen. Maar dit keer was het anders.. Newbornreportages doe ik bij de mensen thuis, en hier was hij dan ook veel meer op zijn gemak! Hij sleurde me zowat gelijk naar boven waar zijn kleine broertje lag te slapen. Zonder aanwijzingen bleef Bram Thijs kroelen, knuffelen, kusjes geven.. Wauw! Ik zag een Bram die compleet op zijn gemak was in hun eigen huis, mét zijn broertje en bij zijn lieve papa en mama Rob & Silke. :) Bijzonder hoor! Het werd een ontspannen reportage en zelfs hondje Trixy was er weer bij!


Thijs-10
Thijs-14
Thijs-28
Thijs-42
Thijs-59
Thijs-71
Thijs-87
Thijs-98
Thijs-103
Thijs-109
Thijs-118
Thijs-122

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!