18 april 2019

Bolle buiken shoot!

Kindjes van twee.... zeggen nee!
En dus was het even zoeken naar hoe we Finn gevangen kregen bij zijn zusje die nu nog in mama's buik zit..

Zwangerschapshoot-91

We deden verstoppertje, zongen 'een dames-paard..', speelden voetbal en gooiden hem in de lucht.. en hij trok mama's jurkje omhoog toen we vroegen waar de baby zit! Haha!


Zwangerschapshoot-75

Heerlijke middag met deze lieve mensen.. Anton, Lieke & Finn.

Tot snel voor de babyreportage!


Zwangerschapshoot-6
Zwangerschapshoot-25
Zwangerschapshoot-43
Zwangerschapshoot-40
Zwangerschapshoot-38
Zwangerschapshoot-61
Zwangerschapshoot-83
Zwangerschapshoot-95
Zwangerschapshoot-99

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.