3 april 2021

Zwanger van de derde 💙💙💙Als je vriendinnetje zwanger is van haar derde zoontje en je bij alle kindjes de zwanger- en babyshoot hebt mogen doen.. 😍

zwangermarit3-44


Zo bijzonder om dan wederom er op uit te trekken met weer een prachtig bol buikje bij Marit, wetende dat daar weer zo'n knap mannetje in zit!

Het was best wat kouder dan we hoopten tijdens deze shoot, dus het was even spannend hoe Joep en Mees het zouden doen. Maar met wat grappen, grollen en op z'n kop houden ging het top! 🥰
Op naar de babyshoot... dat zal toch niet héééél lang meer duren.....? 🥰


zwangermarit3-4
zwangermarit3-9
zwangermarit3-18
zwangermarit3-32
zwangermarit3-36
zwangermarit3-49
zwangermarit3-64
zwangermarit3-75
zwangermarit3-83
zwangermarit3-102
zwangermarit3-108

Recensies


Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.