27 april 2021

Tegelijk zwanger met beste vriendin!


Tweelingbroers die allebei een zoontje verwachten.. en de vrouwen die beste vriendinnetjes zijn.. een fantastisch verhaal om te mogen fotograferen 🤩

dubbele-zwangerschapshoot-56

Ik wil altijd zo goed mogelijk weten wie er voor mijn lens komt te staan. Voor een shoot vraag ik dan ook altijd of je een formulier in wil vullen. Hierin vraag ik algemene gegevens (adres) maar ook waarom je een shoot wil, wat jullie namen zijn en of er nog bijzonderheden zijn die handig zijn om te weten.

Emmaly had aangegeven een zwangerschapshoot te willen en omdat haar beste vriendinnetje tegelijk zwanger was, vroeg ze of die ook mee mocht komen. Tuurlijk! Alleen maar heel erg leuk 🤩
Net voor ik naar de shoot reed, las ik haar ingevulde formulier nog eens goed door.
Zag ik dat nu goed? Zijn hun vriendjes Alex en Dennis nou een tweeling? Ze droegen namelijk allemaal dezelfde achternaam en ik wist dat Alex een tweeling is.

Wow! 🤩


dubbele-zwangerschapshoot-14
dubbele-zwangerschapshoot-4
dubbele-zwangerschapshoot-33
dubbele-zwangerschapshoot-23
dubbele-zwangerschapshoot-59
dubbele-zwangerschapshoot-89
dubbele-zwangerschapshoot-114
dubbele-zwangerschapshoot-96

Recensies


Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.