27 april 2021

Tegelijk zwanger met beste vriendin!


Tweelingbroers die allebei een zoontje verwachten.. en de vrouwen die beste vriendinnetjes zijn.. een fantastisch verhaal om te mogen fotograferen 🤩

dubbele-zwangerschapshoot-56

Ik wil altijd zo goed mogelijk weten wie er voor mijn lens komt te staan. Voor een shoot vraag ik dan ook altijd of je een formulier in wil vullen. Hierin vraag ik algemene gegevens (adres) maar ook waarom je een shoot wil, wat jullie namen zijn en of er nog bijzonderheden zijn die handig zijn om te weten.

Emmaly had aangegeven een zwangerschapshoot te willen en omdat haar beste vriendinnetje tegelijk zwanger was, vroeg ze of die ook mee mocht komen. Tuurlijk! Alleen maar heel erg leuk 🤩
Net voor ik naar de shoot reed, las ik haar ingevulde formulier nog eens goed door.
Zag ik dat nu goed? Zijn hun vriendjes Alex en Dennis nou een tweeling? Ze droegen namelijk allemaal dezelfde achternaam en ik wist dat Alex een tweeling is.

Wow! 🤩


dubbele-zwangerschapshoot-14
dubbele-zwangerschapshoot-4
dubbele-zwangerschapshoot-33
dubbele-zwangerschapshoot-23
dubbele-zwangerschapshoot-59
dubbele-zwangerschapshoot-89
dubbele-zwangerschapshoot-114
dubbele-zwangerschapshoot-96

Recensies


Pascalle Vincent

★ ★ ★ ★ ★

Een ontzettend vrolijke, lieve dame die met passie en zorg de mooiste herinneringen vastlegt. Ze leeft en denkt mee en na afloop ontvang je ‘Happy post’ echt geweldig!

Gabri

★ ★ ★ ★ ★

Erg leuke zwangerschapshoot gehad, ongedwongen gezellige sfeer en perfecte foto's! Blij dat we bij Malou terecht zijn gekomen, zeer zeker aan te raden!