Zwangerschapshoot

Wauw, je bent zwanger! Een mooie tijd die soms veel te snel aan je voorbij gaat. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk in je buik en hoe mooi zwanger je bent..

Zwangerschapshoot-58

We kiezen de locatie samen en bepalen vooraf wat je wel en niet wilt op de foto. Iedere zwangerschap is uniek en al helemaal iedere mama-to-be wil iets anders. Hebben jullie al meerdere kindjes? Dan is het natuurlijk heel leuk om ze mee te nemen naar de shoot!


zwangerschapshoot2020-54

Werkwijze


De planning


Ik maak de foto’s meestal in de eerste week van je verlof (meestal tussen de 34-36 weken zwanger). Je bent dan lekker relaxed en kan hier dan écht van genieten. We kiezen samen de locatie die bij jullie past. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet tijdens een sessie wil.

De shoot


We maken ongeveer 1 uur foto’s en zorgen dat je niet te ver hoeft te lopen als dat niet gaat. We maken het relaxed en fijn voor de (aanstaande) mama!

Levering


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens ook voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden. Happy post!

Zwangerschapshoot-17

De fotoshoot duurt 1 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!

TIP: Boek je deze shoot in combi met een fotoshoot van jullie baby’tje, dan is de combi in totaal €450,- , inclusief eenmalige besteding van €25 in de webshop.


Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Pascalle Vincent

★ ★ ★ ★ ★

Een ontzettend vrolijke, lieve dame die met passie en zorg de mooiste herinneringen vastlegt. Ze leeft en denkt mee en na afloop ontvang je ‘Happy post’ echt geweldig!

Blogs over Zwangerschappen


Hoogzwangere Jessica & Sven!

22 februari 2021

Bekijk blog
Zwangerschapshoot-4

De zwangerschapshoot van mijn zus!

19 december 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot_-53

Een zwangerschapshoot, maar dan anders!

5 november 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot-69

Vik wordt grote broer! 😍

3 september 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot2020-29