Zwangerschapshoot

Wauw, je bent zwanger! Een mooie tijd die soms veel te snel aan je voorbij gaat. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk in je buik en hoe mooi zwanger je bent..

Zwangerschapshoot-14

We kiezen de locatie samen en bepalen vooraf wat je wel en niet wilt op de foto. Iedere zwangerschap is uniek en al helemaal iedere mama-to-be wil iets anders. Hebben jullie al meerdere kindjes? Dan is het natuurlijk heel leuk om ze mee te nemen naar de shoot!


zwangermarit3-18

Werkwijze


De planning


Ik maak de foto’s meestal in de eerste week van je verlof (meestal tussen de 34-36 weken zwanger). Je bent dan lekker relaxed en kan hier dan écht van genieten. We kiezen samen de locatie die bij jullie past. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet tijdens een sessie wil.

De shoot


We maken ongeveer 1 uur foto’s en zorgen dat je niet te ver hoeft te lopen als dat niet gaat. We maken het relaxed en fijn voor de (aanstaande) mama!

Levering


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens ook voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden. Happy post!

Zwangerschapshoot-17

De fotoshoot duurt 1 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!

TIP: Boek je deze shoot in combi met een fotoshoot van jullie baby’tje, dan is de combi in totaal €450,- , inclusief eenmalige besteding van €25 in de webshop.


Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.

Blogs over Zwangerschappen


Een babybroertje voor Lori!

9 juni 2021

Bekijk blog
Zwangerschapshoot-47

Tegelijk zwanger met beste vriendin!

27 april 2021

Bekijk blog
dubbele-zwangerschapshoot-56

Sofie en Ruben krijgen een zusje!

20 april 2021

Bekijk blog
Zwanger-Mandy-30

Zwanger van de derde 💙💙💙

3 april 2021

Bekijk blog
zwangermarit3-44