Zwangerschapshoot

Wauw, je bent zwanger! Een mooie tijd die soms veel te snel aan je voorbij gaat. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk in je buik en hoe mooi zwanger je bent..

zwangerschapshoot2020-3

We kiezen de locatie samen en bepalen vooraf wat je wel en niet wilt op de foto. Iedere zwangerschap is uniek en al helemaal iedere mama-to-be wil iets anders. Hebben jullie al meerdere kindjes? Dan is het natuurlijk heel leuk om ze mee te nemen naar de shoot!


zwangerschapshoot2020-54

Werkwijze


De planning


Ik maak de foto’s meestal in de eerste week van je verlof (meestal tussen de 34-36 weken zwanger). Je bent dan lekker relaxed en kan hier dan écht van genieten. We kiezen samen de locatie die bij jullie past. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet tijdens een sessie wil.

De shoot


We maken ongeveer 1 uur foto’s en zorgen dat je niet te ver hoeft te lopen als dat niet gaat. We maken het relaxed en fijn voor de (aanstaande) mama!

Levering


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens ook voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden. Happy post!

Zwangerschapshoot-17

De fotoshoot duurt 1 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!

TIP: Boek je deze shoot in combi met een fotoshoot van jullie baby’tje, dan is de combi in totaal €450,- , inclusief eenmalige besteding van €25 in de webshop.


Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.

Blogs over Zwangerschappen


De zwangerschapshoot van mijn zus!

19 december 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot_-53

Een zwangerschapshoot, maar dan anders!

5 november 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot-69

Vik wordt grote broer! 😍

3 september 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot2020-29

Baby on the way bij Inge en Martin!

20 augustus 2020

Bekijk blog
Zwangerschapshoot-18