Day in the life

Ik leg een dag uit je leven op documentaire wijze vast, want die kleine échte momentjes: die vind ik bijzonder. En ik wil dat je die voor altijd kan blijven herinneren!

DayintheLife_familiePoppe-89

Day in the life: de titel zegt het al. Een dag uit het leven. Een dag als zovelen. Niets anders dan normaal. Het enige verschil? Ik ben er bij: en ik leg het voor jullie vast.

Want dat gewone.. dat is eigenlijk heel bijzonder. Wist je dat? Wist je dat die momenten die je zelf niet meer ziet de mooiste momenten zijn? Dat er in zo'n gewone, zelfs misschien wel saaie, dag prachtige dingen gebeuren? Dingen die je eigenlijk voor altijd vast wil houden, die je wil kunnen zien, die je wil kunnen onthouden? Puur omdat je met mensen om je heen bent van wie je houdt?

Ik wil ze graag aan jullie laten zien.


naamloos-47

Ik leg vast, ik documenteer. Je kunt me op allerlei momenten inzetten: laat mij foto's maken van je opa en oa hoe die samen een prakkie koken en daarna kaarten of laat mij jullie avond ritueel met jullie gezin fotograferen, of een dag in jullie leven met jullie pasgeboren baby'tje, een oppasmiddag bij opa en oma of jullie familiedagje naar de Efteling (did this before! So nice!). Zolang ik maar gewoon vast mag leggen, mee mag gaan. Jullie momenten mag zoeken. Jullie bijzondere dingetjes. Een uniek document maken. Daar word ik blij van!


Werkwijze


Vooraf


We zoeken een geschikte datum en een geschikt tijdstip voor deze reportage. In overleg met jullie kunnen we eventueel een activiteit inplannen die ik kan fotograferen; bijvoorbeeld het ontbijt met jullie gezin fotograferen of een familiedag in de Efteling vastleggen.

De reportage


Ik ga 'onzichtbaar' te werken en leg alleen maar momenten vast. Natuurlijk is het even wennen aan een fotograaf om jullie heen, maar als het goed is ben je na een half uurtje aan mijn aanwezigheid gewend en voelen jullie je vrij genoeg om te doen wat jullie normaal ook doen. Want dat is genoeg! Ik maak ongeveer 1,5 uur foto's waarbij we niets, maar dan ook niets in scene zetten. De kunst is aan mij om jullie momenten te zoeken en vast te leggen, zelfs als jullie dénken dat er niets interessants gebeurd.

Nadien


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden en die krijg je thuisgestuurd samen met een door mij ontworpen mini albumpje. Happy post!

  • Day in the life reportage

    Fotografie voor 1,5 uur.
    Meer uren is mogelijk op aanvraag (bijv. bij het fotograferen van jullie familiedag)

    €310,-

Tuur-Faas-4jaar-76

Recensies


Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!

Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)

Blogs over Day in the life


Gewoon een shoot in eigen tuin!

8 september 2020

Bekijk blog
untitled-44

Gewoon lekker in de tuin spelen met Siep en Puck!

25 augustus 2020

Bekijk blog
VanSteen-2020-54

EEN HUWELIJKSAANZOEK MET SINTERKLAAS!

5 december 2019

Bekijk blog
Huwelijksaanzoek-14

Een zaterdag met Maarten

11 november 2019

Bekijk blog
Maarten-15