Babyfotoshoot

Jeej! Eindelijk is jullie kleintje er. Na maanden van fantaseren hoe jullie kleintje eruit zou zien, kunnen jullie eindelijk hem of haar in de armen sluiten. De haartjes, het neusje, de lipjes.. je wilt het je voor altijd herinneren hoe het nu is!

Thijs-98

Een babyfotoshoot is een van mijn favorieten. Het is zo bijzonder om het prille geluk te fotograferen! Ik kom het liefste in de 3e of 4e week na de geboorte van jullie baby’tje langs. Jullie zijn dan al wat bekomen van de eerste hectiek en jullie kennen je kindje al wat beter. Ook is mama al wat fitter en kan ze zelf ook genieten van de fotosessie.


130. Mees USB-37

Ik maak de babyfotoshoot op een lifestyle wijze. Dat betekent dat jullie kindje de sessie compleet bepaalt. Begint jullie kindje te huilen? Geen paniek, troost jullie kleintje zoals je dat normaal ook zou doen en zelfs dat levert mooie plaatjes op. Voeden tussendoor? Ik heb onwijs veel geduld, dus even wachten tussendoor is geen probleem. Maar ook dit is een onwijs mooi moment dat ik, indien jullie dat oké vinden, graag vastleg.


Werkwijze


De planning


We maken de foto's bij jullie thuis, het liefst in de 3e of 4e week na de geboorte. Ik kies ter plekke de beste plekjes uit in huis (ik kijk vooral naar de hoeveelheid licht) maar vaak is dat jullie slaapkamer en het babykamertje.

De shoot


Jullie baby’tje bepaalt de hele sessie. We doen niets wat jullie kindje niet fijn vind. We maken het voor het baby’tje zo comfortabel mogelijk, zet de verwarming dus alvast maar aan! Ik maak ongeveer 1,5 uur foto’s: van het kindje alleen maar zeker ook van jullie als gezinnetje en met de eventuele broers en zussen! Ik poseer de baby'tjes niet, geen mandjes of andere poespas. Heel naturel, lifestyle wijze!

Levering


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden en die krijg je thuisgestuurd samen met een door mij ontworpen mini albumpje. happy post!

  • Babyreportage

    Krijgen jullie een twee- of drieling? Dan is de prijs voor de shoot gewoon gelijk. 


    €310,-


De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!


TIP! Boek je deze shoot in combi met een zwangerschapfotoshoot dan is de combi in totaal €450,- , inclusief één mini albumpje en 5 vakprints van 13 x 18 cm.


Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Blogs over Nieuw leven


Babyshoot Noor en grote zus Lieve!

11 augustus 2020

Bekijk blog
Nout-Lieve-14

DONNA! 💛

8 april 2020

Bekijk blog
Donna-3

Eddy, Jannie en Bobbi

20 januari 2020

Bekijk blog
Bobbi-6

Babyshoot Daan!

10 januari 2020

Bekijk blog
Daan-89