Babyfotoshoot

Jeej! Eindelijk is jullie kleintje er. Na maanden van fantaseren hoe jullie kleintje eruit zou zien, kunnen jullie eindelijk hem of haar in de armen sluiten. De haartjes, het neusje, de lipjes.. je wilt het je voor altijd herinneren hoe het nu is!

Gijs-60

Een babyfotoshoot is een van mijn favorieten. Het is zo bijzonder om het prille geluk te fotograferen! Ik kom het liefste in de 3e of 4e week na de geboorte van jullie baby’tje langs. Jullie zijn dan al wat bekomen van de eerste hectiek en jullie kennen je kindje al wat beter. Ook is mama al wat fitter en kan ze zelf ook genieten van de fotosessie.


JURRE-92

Ik maak de babyfotoshoot op een lifestyle wijze. Dat betekent dat jullie kindje de sessie compleet bepaalt. Begint jullie kindje te huilen? Geen paniek, troost jullie kleintje zoals je dat normaal ook zou doen en zelfs dat levert mooie plaatjes op. Voeden tussendoor? Ik heb onwijs veel geduld, dus even wachten tussendoor is geen probleem. Maar ook dit is een onwijs mooi moment dat ik, indien jullie dat oké vinden, graag vastleg.


Werkwijze


De planning


We maken de foto's bij jullie thuis, het liefst in de 3e of 4e week na de geboorte. Ik kies ter plekke de beste plekjes uit in huis (ik kijk vooral naar de hoeveelheid licht) maar vaak is dat jullie slaapkamer en het babykamertje.

De shoot


Jullie baby’tje bepaalt de hele sessie. We doen niets wat jullie kindje niet fijn vind. We maken het voor het baby’tje zo comfortabel mogelijk, zet de verwarming dus alvast maar aan! Ik maak ongeveer 1,5 uur foto’s: van het kindje alleen maar zeker ook van jullie als gezinnetje en met de eventuele broers en zussen! Ik poseer de baby'tjes niet, geen mandjes of andere poespas. Heel naturel, lifestyle wijze!

Levering


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 40 foto's kan bekijken en downloaden. Je mag vervolgens voor €25 in mijn webshop aan afdrukken besteden. Happy post!

  • Babyreportage

    Krijgen jullie een twee- of drieling? Dan is de prijs voor de shoot gewoon gelijk. 


    €299


De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!


TIP! Boek je deze shoot in combi met een zwangerschapfotoshoot dan is de combi in totaal €450,- , inclusief eenmalig besteding van €25 in de webshop.


Recensies


Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Blogs over Nieuw leven


Noah!

12 mei 2021

Bekijk blog
Noah-108

Een broertje voor Joep en Mees!

1 mei 2021

Bekijk blog
Gijs-60

Gijs!

3 maart 2021

Bekijk blog
Gijs-50

Baby Lien <3

28 februari 2021

Bekijk blog
Lien-32