28 maart 2018

Pretty pregnant: Anke

De zwangerschapshoot van Thijs en Anke! Een zwangerschapshoot op een bijzondere, persoonlijke locatie.

Zwangerschapshoot-27

Anke appte me wat foto's van deze locatie.. wat ik er van vond? Ik zag het gelijk zitten! Ik zie een heleboel lijnen waar ik dolblij van word!

En wat denk jij waar deze foto's zijn gemaakt?


Zwangerschapshoot-19
Zwangerschapshoot-30
Zwangerschapshoot-35


Ik zal het je verklappen.. Gewoon in de kas / boomkwekerij van Anke haar ouders! We wilden hier wel shooten, maar zonder de boomkwekerij echt in beeld te brengen. En dat is gelukt denk ik, want had jij het door dat ik in een berg potten moest staan om deze foto's te maken? ;)

Daarna zijn we ook nog even naar het bos in Achtmaal gereden. Dit was praktisch om de hoek en ik wilde een beetje afwisseling qua foto's, anders werd alles een beetje hetzelfde. En zo kregen Thijs en Anke een erg gevarieerde serie foto's van de prachtige buik! ♡


Zwangerschapshoot-47
Zwangerschapshoot-58
Zwangerschapshoot-63
Zwangerschapshoot-54

Ik ben heel benieuwd naar jullie kindje.. straks mag ik terugkomen om ook daar foto's van te komen maken. Nog eventjes geduld!


Zwangerschapshoot-40

Recensies


Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.