5 november 2020

Een zwangerschapshoot, maar dan anders!

Geen geposeer, geen gedoe. Dat wilde Heleen en Bram. Gewoon gezellige gezinsfoto's en af en toe de aandacht naar de buik. Leuk!

Zwangerschapshoot-69

We maakten dus gewoon een wandeling in het park in de buurt van hun huis. Zo was alles in ieder geval al vertrouwd voor Dex! De focus lag dus ook niet heel de tijd op het fotograferen van Heleen haar bolle buikje, maar vooral op het maken van plezier met Dex. En dat is gelukt!


Zwangerschapshoot-2
Zwangerschapshoot-12
Zwangerschapshoot-16
Zwangerschapshoot-27
Zwangerschapshoot-24
Zwangerschapshoot-51
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-77
Zwangerschapshoot-81
Zwangerschapshoot-91
Zwangerschapshoot-109

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!