5 december 2019

EEN HUWELIJKSAANZOEK MET SINTERKLAAS!

Weet je nog? Enkele weken geleden deelde ik mijn bucketlist met jullie. Ik wilde ontzettend graag een huwelijksaanzoek fotograferen!
Niet veel later belde Jeroen, hij had een plannetje voor zijn Goedele en vroeg of ik daar dus bij wilde zijn.
Whoopiee!!

Huwelijksaanzoek-14


En zo geschiedde dat ik vorige week samen met Sinterklaas en zijn pieten op de stoep stond bij Goedele. We overvielen haar compleet met deze verrassing, zo leuk!


Huwelijksaanzoek-1-2


Eerst kreeg Goedele een muziekdoosje van de Sint met daarop het nummer ‘daar komt de bruid’.. toen begon bij Goedele het te dagen. Ze sloeg haar handen voor haar mond en daarna ging Jeroen op één knie en vroeg zijn Goedele ten huwelijk! Het was echt zoals ik hoopte.. met oeh’s en aah’s en tranen en zakdoekjes die aangeven werden. Ze zag het écht niet aankomen! Dat is toch het allermooist! Het was een fantastisch moment <3
Zo zie je maar, dromen delen.. het helpt!


Huwelijksaanzoek-3
Huwelijksaanzoek-10
Huwelijksaanzoek-11
Huwelijksaanzoek-12
Huwelijksaanzoek-14
Huwelijksaanzoek-19
Huwelijksaanzoek-28
Huwelijksaanzoek-29
Huwelijksaanzoek-30
Huwelijksaanzoek-34
Huwelijksaanzoek-39

Recensies


Barry Joosen

★ ★ ★ ★ ★

Fotografe met bijzondere gave om compositie, licht en de mens pakkend vast te leggen zoals het hoort. Zonder opsmuk, maar écht! Klasse.

Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!