20 januari 2020

Eddy, Jannie en Bobbi

Jannie en Eddy kregen deze reportage cadeau! Ze wilden de shoot erg graag rond de kerst doen, want Bobbi is nog net voor kerst geboren! Zo kon de kerstboom er ook nog even bij 😍

Bobbi-6

En eh.. Eddy had tijdens de zwangerschap maar 1 droom: met zijn dochtertje op de arm een potje gamen. Dat MOEST dus wel op de foto :)


Bobbi-14
Bobbi-47
Bobbi-69
Bobbi-75
Bobbi-2
Bobbi-98
Bobbi-128
Bobbi-84

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!