8 april 2020

DONNA! 💛

Wat was het leuk dat ik Wesley en Anouk de afgelopen jaren zo mocht volgen. De zwangerschap- en babyreportage van Lily mocht ik ook al maken, en nu wederom van hun meisje Donna!

Donna-3

Inmiddels wisten Anouk en Wesley al hoe ik werkte en dat maakte alles alleen maar makkelijker.. geen stress, gewoon dingetjes vragen en kijken wat er gebeurd. Zo stal James dus even de show (😁) vond Lily haar zusje in bad doen geweldig en kroelden Anouk en Wesley om beurten heerlijk met hun knappe Donna. Ik heb genoten van deze shoots!


Donna-32
Donna-33
Donna-43
Donna-59
Donna-74
Donna-90
Donna-93
Donna-105
Donna-117

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.