8 november 2019

De herfstbruiloft van Jeroen en Leonie!

Je hebt herfstdagen.. en herfstdagen! De herfstdag van Jeroen en Leonie zag er iets anders uit dan ze gehoopt hadden.

Bruiloft_JL-89

Er werd de héle dag regen verwacht. De regenlaarzen gingen mee in de auto.. en weet je? We hebben de hele reportage gewoon buiten kunnen maken! Met een beetje lef, af en toe gebruik van de paraplu en een bruidspaar wat gewoon DURFT!
Wauw!


Bruiloft_JL-35
Bruiloft_JL-39
Bruiloft_JL-58
Bruiloft_JL-90
Bruiloft_JL-114
Bruiloft_JL-146
Bruiloft_JL-221
Bruiloft_JL-239
Bruiloft_JL-259
Bruiloft_JL-282
Bruiloft_JL-302
Bruiloft_JL-306
Bruiloft_JL-385
Bruiloft_JL-389

Recensies


Aideen van Sundert

★ ★ ★ ★ ★

Malou was onze trouwfotograaf. Het was een prachtige dag en dat heeft zij precies vast weten te leggen. Werkelijk iedere foto is mooi! De sfeer, de liefde en alles eromheen: je voelt het als je de foto's ziet. We krijgen veel complimentjes van anderen over deze prachtige foto's! De samenwerking vond ik top; vooraf alles goed doorgesproken, locaties bekeken, wensen & mogelijkheden besproken (met veel leuke inbreng van Malou), tijdens de dag zelf kwam ze ook met leuke ideeen en was ze ontzettend enthousiast. Gedurende dag was ze niet nadrukkelijk aanwezig, maar 'fladderde' ze een beetje overal tussendoor om mooie plaatjes te schieten. Een echte vakvrouw! Wij bevelen Malou aan iedereen aan en zullen haar ook zeker weer benaderen voor fotoshoots in de toekomst!

Martin & Mandy

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft afgelopen vrijdag onze mooie dag gefotografeerd. We zijn ontzettend blij met de eerste foto's die we van haar hebben mogen ontvangen. Malou is een fijn persoon om foto's mee te maken, houdt zich op de achtergrond maar laat wel goed van zich horen wanneer het nodig is. Wij zullen haar zeker bij anderen aanbevelen. 
Malou, nogmaals heel veel dank namens ons.