24 oktober 2020

De bruiloft van Kevin en Karlijn! <3

Je kunt het je nu al bijna niet meer voorstellen he, maar afgelopen zomer mochten we dus wél IETS. Haha! Trouwen dus! Met gewoon 30 mensen, in een horecazaak.. als je daar nu aan terugdenkt.. WAUW ! 😍

Kevin en Karlijn gingen er voor! Zij zeiden ja op 18 september bij Beneden Sas in de Heen.

Kevin-Karlijn-272

Helemaal coronaproof werd de bruiloft gemaakt.. met een silene disco als afsluiter en mondkapjes in de schoolbus die hen naar de Heen bracht. Ook was er een emotioneel moment met een vriendinnetje dat door een besmetting in haar omgeving in quarantaine moest en niet naar de bruiloft kon komen. Dit vriendinnetje kwam wel in haar jurkje voor de bruiloft in de auto langs om haar vriendin veilig als bruid te zien! Ik krijg wééér kippenvel als ik aan dit emotionele momentje denk ;)

Maar bovenal was er heel veel liefde, tussen hen, tussen de familie en de hele lieve vrienden. Het was een geweldige dag, voor de gasten en het bruidspaar.. maar ook voor mij !!! ❤️


Kevin-Karlijn-3
Kevin-Karlijn-17
Kevin-Karlijn-24
Kevin-Karlijn-38
Kevin-Karlijn-58
Kevin-Karlijn-60
Kevin-Karlijn-62
Kevin-Karlijn-67
Kevin-Karlijn-91
Kevin-Karlijn-107
Kevin-Karlijn-110
Kevin-Karlijn-137
Kevin-Karlijn-164
Kevin-Karlijn-168
Kevin-Karlijn-195
Kevin-Karlijn-213
Kevin-Karlijn-246
Kevin-Karlijn-272
Kevin-Karlijn-287
Kevin-Karlijn-302
Kevin-Karlijn-311
Kevin-Karlijn-463
Kevin-Karlijn-470
Kevin-Karlijn-502
Kevin-Karlijn-523
Kevin-Karlijn-541
Kevin-Karlijn-542

Recensies


Martin & Mandy

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft afgelopen vrijdag onze mooie dag gefotografeerd. We zijn ontzettend blij met de eerste foto's die we van haar hebben mogen ontvangen. Malou is een fijn persoon om foto's mee te maken, houdt zich op de achtergrond maar laat wel goed van zich horen wanneer het nodig is. Wij zullen haar zeker bij anderen aanbevelen. 
Malou, nogmaals heel veel dank namens ons.

Annouk en Ronald

★ ★ ★ ★ ★

Bedankt Malou voor je geweldige inzet op onze onvergetelijke dag. Onze gasten waren erg te spreken over je werk en je persoonlijkheid! De preview foto's beloven al heel veel goeds! Bedankt!