23 februari 2019

Day in the life of Sven

Sven werd 1 jaar en zijn papa en mama wilden een reportage laten maken van hoe Sven écht is. Geen poespas, geen neppe foto's. Maar échte Sven.

naamloos-56

Daphne en Bart, zijn ouders, gaven aan dat Sven gek is op zijn boterhammetjes. Dus ik kon het beste rond lunchtijd komen. We deden eigenlijk geen bijzondere dingen. Eerst even spelen met Sven (zoals ze altijd doen) en daarna zijn boterhammetje eten. En kijk, wat een plaatjes zoiets oplevert!
Ik greep totaal niet in, ik liet hen gewoon doen wat ze normaal doen... zodat de foto's ook écht werden.


naamloos-6
naamloos-11
naamloos-17
naamloos-23
naamloos-25
naamloos-33
naamloos-41
naamloos-47
naamloos-48
naamloos-61

We besloten om nog eventjes naar de speeltuin te gaan, voor het eerst met de fiets! Het regende echter een beetje en Sven vond de speeltuin niet echt boeiend.. maar zelfs dat vind ik toffe foto's geworden ;)


naamloos-67
naamloos-68
naamloos-75
naamloos-76
naamloos-81
naamloos-80
naamloos-85

Daarna nog een fruithapje en naar bed!


naamloos-95
naamloos-94
naamloos-97
naamloos-100
naamloos-101
naamloos-104
naamloos-106
naamloos-113
naamloos-115

Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)