5 maart 2019

Day in the life familie Poppe

Ik neem jullie mee naar 20 januari 2019. Een gewone ochtend hoor, niets bijzonders. Gewoon zo'n zondag zoals altijd. Geen bijzondere dingen te doen. Geen nette kleren. Geen verplichtingen.

DayintheLife_familiePoppe-29

Maar dat gewone.. dat is eigenlijk heel bijzonder. Wist je dat? Wist je dat die momenten die je zelf niet meer ziet de mooiste momenten zijn? Dat er in zo'n gewone, zelfs misschien wel saaie, dag prachtige dingen gebeuren? Dingen die je eigenlijk voor altijd vast wil houden, die je wil kunnen zien, die je wil kunnen onthouden?

Zoals deze ochtend bij de familie Poppe. Een ontbijtje. En daarna aankleden. En kroelen. En broer/zus pesterijtjes. En troosten.
Niets bijzonders. Gewoon normaal. Maar eigenlijk. Eigenlijk. Zo bijzonder.

Welkom bij de day in the life reportage van de familie Poppe!


DayintheLife_familiePoppe-3
DayintheLife_familiePoppe-7
DayintheLife_familiePoppe-9
DayintheLife_familiePoppe-15
DayintheLife_familiePoppe-18
DayintheLife_familiePoppe-24
DayintheLife_familiePoppe-28
DayintheLife_familiePoppe-29
DayintheLife_familiePoppe-48
DayintheLife_familiePoppe-67
DayintheLife_familiePoppe-92
DayintheLife_familiePoppe-90
DayintheLife_familiePoppe-85
DayintheLife_familiePoppe-53

Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Eefje Damen

★ ★ ★ ★ ★

Als je mooie foto's wilt hebben waar je met een échte lach opstaat en die in een ongedwongen, spontane sfeer zijn gemaakt, dan moet je bij Malou zijn! Meerdere shoots bij haar gedaan en altijd méér dan blij met het resultaat!