11 augustus 2020

Babyshoot Noor en grote zus Lieve!

Dit was een extra speciale shoot voor mij..

Nout-Lieve-14


Ik mocht namelijk een baby'tje gaan fotograferen dat 6 dagen jonger is dan ons meisje Noor. Een reportage waarbij deze mama ook een zwangerschapsvergiftiging had. En dit baby'tje heet.. *tromgeroffel* ook Noor!
😍😍😍
Dat is wel héél toevallig he? Zoveel overeenkomsten!
Eén keer eerder (in al die 6 jaar) fotografeerde ik een Noor. En nu was een van de eerste shoots (nog in mijn verlof) dus van een ander super lief meisje met dezelfde prachtige naam.

Sofie, Robbert, Lieve en Noor <3


Nout-Lieve-14
Nout-Lieve-18
Nout-Lieve-26
Nout-Lieve-35
Nout-Lieve-37
Nout-Lieve-55
Nout-Lieve-54
Nout-Lieve-75

Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!