23 december 2020

Babyshoot Eva en haar twee grote broers!

Ik kwam aan bij Inge en Martin (in Hilversum!) en hun oogjes zaten vol geluk en trotsheid...

Eva-65

Na twee prachtige zoontjes hadden ze nu net een meisje gekregen: Eva. Ze wilden graag al snel een fotoshoot doen na de geboorte. Het fijne is dat je dan in een nestje komt waar de roze wolk nog helemaal aanwezig is. Dit huis was gewoon helemaal gevuld met één en al verliefdheid. Wie wil daar nou niet binnen stappen en foto's maken?


Eva-3
Eva-8
Eva-23
Eva-27
Eva-51
Eva-65
Eva-71
Eva-82
Eva-116
Eva-150

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad