10 februari 2021

Baby Fenna en hondje Max ;)

Ik mocht foto's maken van baby Fenna toen ze amper 2 weekjes oud was! En ook hondje Max was van de partij tijdens deze fotoshoot!!

Fenna-52

Eigenlijk wilde Bjorn en Tamara dat ik al in het ziekenhuis foto's kwam maken.. maar vanwege al huidige coronamaatregelen mocht dat helaas niet! Uiteindelijk kon ik na 2 weken langskomen.. en wat is Fenna toch nog een lief klein meisje! Eerst ging ze lekker in badje, en daarna kroelen bij papa en mama. En hondje Max? Die was er gewoon continue bij.. extra leuk!


Fenna-13
Fenna-44
Fenna-50
Fenna-70
Fenna-58
Fenna-89 15.26.14
Fenna-95
Fenna-98
Fenna-117

Recensies


Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.

Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!