10 februari 2021

Baby Fenna en hondje Max ;)

Ik mocht foto's maken van baby Fenna toen ze amper 2 weekjes oud was! En ook hondje Max was van de partij tijdens deze fotoshoot!!

Fenna-52

Eigenlijk wilde Bjorn en Tamara dat ik al in het ziekenhuis foto's kwam maken.. maar vanwege al huidige coronamaatregelen mocht dat helaas niet! Uiteindelijk kon ik na 2 weken langskomen.. en wat is Fenna toch nog een lief klein meisje! Eerst ging ze lekker in badje, en daarna kroelen bij papa en mama. En hondje Max? Die was er gewoon continue bij.. extra leuk!


Fenna-13
Fenna-44
Fenna-50
Fenna-70
Fenna-58
Fenna-89 15.26.14
Fenna-95
Fenna-98
Fenna-117

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad